Antena Meniu Search
x

Al Bano şi Romina Power, show pe scena de la Sala Palatului

Cuplul de aur al anilor 80 a cântat la Bucureşti! Al Bano şi Romina Power au fost din nou împreună, în concert, după 15 ani în care au fost despărţiţi. Şi-au încântat publicul din România cu piese celebre, iar fanii şi-au amintit de tinereţe

Vezi și

Cuplul de aur al anilor 80 a cântat la Bucureşti! Albano şi Romina Power au fost din nou împreună, în concert, după 15 ani în care au fost despărţiţi. Şi-au încântat publicul din România cu piese celebre, iar fanii şi-au amintit de tinereţe

A fost o seară mult aşteptată de fanii din România. O seară care le-a adus aminte de anii '80. Felicita, Sharazan sau Ci Sara au fost dor câteva dintre hiturile care au reînviat pe scena de la Sala Palatului.

Concertul a fost o premieră. Al Bano şi Romina Power nu au ales întâmplător România. Îşi iubesc fanii, iar fanii îi iubesc pe ei. Atât de mult, încât au străbătut drum lung ca să îi vadă.

În spatele zâmbetelor luminoase, se ascund două destine sfâşiate de o tragedie. 15 ani au fost despărţiţi Al Bano şi Romina Power.

S-au separat în 1999, după ce fiica lor cea mare, Ylenia, a dispărut misterios pentru totdeauna. Ar fi fost lovitura care a distrus dragostea dintre Romina şi Al Bano. Cei doi şi-au spus adio după un mariaj de poveste. S-au cunoscut în anii 60, şi-au jurat iubire eternă într-o grotă din insula Capri şi au devenit o legendă, împreună, pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Al Bano şi Romina Power, show pe scena de la Sala Palatului