Antena Meniu Search
x

Foto Alertă cu bomba în București, la Mega Mall și Piața Romană. Un bărbat a anunțat că a plasat dispozitive explozive

Sunt alte două alerte cu bomba în Capitală, duminică seara, la Mega Mall și în Piața Romană, după ce un bărbat a sunat la Poliția Locală și a spus că a amplasat mai multe dispozitive explozive.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 23:02

alertă cu bomba la Mega Mall București
Alertă cu bomba în București, la Mega Mall și Piața Romană. Un bărbat a anunțat că a plasat dispozitive explozive - Observator

Direcția Generală de Poliție a municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București.

Surse din anchetă spun că este vorba de Mega Mall și Piața Romană. La fața locului, se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei. De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI, pentru verificări, transmite MEDIAFAX.

Alerta cu bombă de la Piața Romana, falsă

În urma controlului pirotehnic, în Piața Romană s-a constatat faptul că alarma a fost falsă.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, încă se fac verificări. Cele două alerte vin după cea de duminică după-amiaza, prin care se semnala o altă alarmă în Mall Băneasa, care a fost, de asemenea, falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Alertă cu bomba în București, la Mega Mall și Piața Romană. Un bărbat a anunțat că a plasat dispozitive explozive