Antena Meniu Search
x

Video Alertă cu bombă la o şcoală din Sectorul 2. Elevii au fost evacuaţi, iar traficul restricţionat. Ce au descoperit echipajele de intervenţie

A fost alertă cu bombă luni după amiază la o unitate de învăţământ din Sectorul 2. Elevii au fost evacuaţi imediat, iar la faţa locului au fost declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni. După mai bine de o oră de căutări, echipajele de intervenţie au ajuns la o concluzie. 

de Cristina Dimulescu

la 30.05.2022, 15:59

Vezi și

Luni, ora 13.30, o persoană a apelat numărul direct al unei secţii de poliţie şi a anunţat faptul că la Şcoala Gimnazială Nr. 39 din Sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv.

Este momentul în care autorităţile primesc alerta cu bombă. Imediat, la respectiva unitate de învăţământ sunt trimise de urgenţă mai multe echipaje de intervenţie şi se iau măsuri de evacuare a elevilor şi personalului.

Totodată este restricţionat şi traficul în perimetrul adiacent, pentru ca specialiştii pirotehnicieni să facă verificări. 

Alerta cu bombă de la şcoala din Sectorul 2, alarmă falsă

Pe acelaşi subiect

După mai bine de o oră de căutări, echipajele de intervenţie au dat verdictul: alerta cu bombă de la Şcoala Gimnazială Nr. 39 a fost de fapt o alarmă falsă. 

”Nu a fost identificată nicio situaţie de pericol”, a transmis Poliţia Capitalei, la finalizarea verificărilor. 

În ultimele zile, mai multe astfel de apeluri au fost făcute, de fiecare dată fiind vorba despre alarme false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă la o şcoală din Sectorul 2. Elevii au fost evacuaţi, iar traficul restricţionat. Ce au descoperit echipajele de intervenţie