Antena Meniu Search
x

Alertă în Capitală. Unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc unde s-a făcut deratizare

O femeie a ajuns la spital, joi, întrucât i s-a făcurt rău după ce a intrat într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei unde s-a făcut deratizare. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 14:04

Alertă în Capitală. Unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc unde s-a făcut deratizare
Investigații în blocul din Timișoara unde acum 2 ani 3 persoane au murit - Inquam Photos / Cornel Putan

"La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc din sectorul 3 în care  a  fost efectuată  o operaţiune de deratizare", a transmis Poliţia Capitalei.

Acolo au ajuns poliţişti ai secţiei 12, care fac verificări pentru a stabili împrejurările prin care s-a produs evenimentul. Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Acum 2 ani,  o femeie şi doi copii au murit intoxicaţi, după o deratizare

Nu este un caz izolat. În februarie anul acesta, un bloc întreg din Timișoara a fost evacuat de urgenţă, după o operaţiune de dezinsecţie. Zeci de familii cu bătrâni şi copii au fugit doar cu hainele de pe ei şi şi-au petrecut noaptea la rude sau în hoteluri. Oamenii s-au temut să nu se repete tragedia din 2019, când o mamă şi doi copii au murit intoxicaţi de substanţele pentru deratizare folosite în bloc. Îngroziţi că nu mai pot respira în case, locatarii au sunat atunci la 112.

Se tem să nu se repete tragedia din 2019 când o femeie şi doi copii au murit intoxicaţi, după o deratizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Alertă în Capitală. Unei femei i s-a făcut rău după ce a intrat într-un bloc unde s-a făcut deratizare