Antena Meniu Search
x

Alexandra, o fată dintr-o localitate de lângă Caracal, dispărută de două zile

Alexandra Diaconu, o fată în vârstă de 17 ani, dintr-o localitate situată în apropiere de Caracal, a dispărut de două zile, iar familia o caută cu disperare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.01.2020, 14:07

Alexandra Diaconu, fata dispărută în Valea Stanciului
Alexandra Diaconu, fata dispărută vineri în Valea Stanciului - IPJ Dolj

Alexandra Diaconu, o fată în vârstă de 17 ani, dintr-o localitate situată în apropiere de Caracal, a dispărut de două zile, iar familia o caută cu disperare.

Drama familiei Alexandrei a început vineri, atunci când fata a plecat către şcoala din comună, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă şi a dispărut complet.

Totul s-a întâmplat în localitatea Valea Stanciului din judeţul Dolj, o localitate situată la aproximativ 50 de kilometri de Caracal.

Tânăra, Alexandra Cornelia Diaconu are 17 ani, iar de vineri este căutată peste tot de rude, prieteni şi poliţişti.

Pe acelaşi subiect

"Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au fost sesizaţi de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în ziua de 24 ianuarie, fiica sa Diaconu Alexandra Cornelia, de 17 ani, a plecat spre școala din comună și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. În momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă şi pantaloni de culoare albastră şi purta ghete gri", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Alexandra Diaconu are o înălţime de 1,71 metri, greutate de 79 kilograme, ochi negri şi părul şaten.

Toţi cei care o recunosc sau pot oferi informaţii care pot conduce la găsirea Alexandrei sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alexandra, o fată dintr-o localitate de lângă Caracal, dispărută de două zile