Antena Meniu Search
x

Alexandra, fata ucisă la Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu. Reacţie virulentă a preşedintelui CNMR

Alexandra Măceşanu, una dintre fetele dispărute la Caracal şi despre care se presupune că a fost ucisă de un criminal în serie, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu. Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României a avut o reacţie virulentă într-o intervenţie la Antena 3.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.07.2019, 17:29

Se presupune că Alexandra a fost ucisă de un criminal în serie
Alexandra, fata dispărută la Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu, preşedintele CNMR - Hepta

Alexandra Măceşanu, una dintre fetele dispărute la Caracal şi despre care se presupune că a fost ucisă de un criminal în serie, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu. Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României a avut o reacţie virulentă într-o intervenţie la Antena 3.

Alexandra, o tânără de numai 15 ani, a dispărut de miercuri, din apropiere de municipiul Caracal.

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele CNMR, solicită demisii în cazul fetelor dispărute la Caracal

S-a spus că ar fi fost luată de un şofer la ocazie. Ulterior, au apărut informaţii conform cărora tânăra ar fi fost ucisă cu o cruzime de neimaginat de un bărbat de 65 de ani.

Pe acelaşi subiect

În casa omului au fost descoperite rămăşiţe umane, iar analizele de specialitate urmează să stabilească dacă printre victime se află şi Alexandra.

Au apărut informaţii care arată şi că Alexandra ar fi sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi ar fi solicitat ajutor, dar autorităţile au identificat cu întârziere locaţia de unde ar fi sunat tânăra.

Într-o intervenţie avută la Antena 3, Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei pentru Modernizarea României, a recunoscut că Alexandra era nepoata lui şi a avut un atac virulent la adresa autorităţilor:

"Nu pot să funcționez normal la ora asta. Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv. Oamenii trebuie să plătească. De când am aflat, nu funcționez deloc la capacitate normală. 

Judecătorul, procurorul care i-a ținut pe polițiști la poartă, polițiștii care au ascultat, șeful Poliției Române, domnul Buda, care doarme liniștit, ei trebuiau să facă localizarea și să-și facă treaba la timp, alături de STS. 

Au dat trei adrese greșite în timp ce un copil murea. Nepoata mea a spus că avea picioarele legate cu sârmă, a fost violată și oamenii aceștia au stat atâtea ore. În ce țară trăim? 

Indivizii aceștia își bat joc de sufletul unui copil. Stau afară în timp ce fata era omorâtă în casă. Nu mă las până nu vor plăti, să simtă că au făcut un lucru rău. 

Fata a sunat de trei ori și acești nemernici au fost atât de proști și neprofesioniști încât nu au făcut confruntarea între fată și tatăl ei decât foarte târziu

Cer demisia șefului Poliției şi șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente. Unde sunt banii aceia? Nepoata mea a sunat de trei ori, a spus că e legată cu sârmă, că a fost violată. 

Oamenii ăștia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intrăm peste indivizii care au furat o găină cu mascații, iar indivizii ăștia își bat joc de sufletul unui copil în timp ce se aud țipete. Eu unul nu mă las până când fiecare dintre ei nu vor intra în pușcărie sau vor plăti cu funcția.

Nu știu să vă spun ora exactă, dar au fost contactați de mai multe ori. Fata asta a sunat la 112 de pe alt număr. Acești nemernici, la 12 noaptea i-am rugat să îl confrunte pe tată. Ei nu și-au pus problema dacă este Alexandra. Faci identificare. Ce au făcut? Nu au făcut nimic. 

Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă cu polițiștii la poartă. Vă puteți imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu știu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur și simplu au fost atât de proști, amatori, neprofesioniști, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă".  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alexandra, fata ucisă la Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănaşu. Reacţie virulentă a preşedintelui CNMR