Antena Meniu Search
x

Reacţia bărbatului suspectat de uciderea fetelor din Caracal, când a fost prins de poliţie

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute la Caracal, a fost prins vineri dimineaţă, de poliţie. Bărbatul "era senin", spun martorii.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.07.2019, 17:18

Gheorghe Dincă după ce a fost prins de poliţie
Gheorghe Dincă, bărbat de 56 de ani din Caracal, e suspectat că a ucis două adolescente - Observator

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute la Caracal, a fost prins vineri dimineaţă, de poliţie. Bărbatul "era senin", spun martorii.

Surse din anchetă spun că poliţiştii din Olt au reuşit să ia urma lui Gheorghe Dincă după ce au analizat camerele de supraveghere din Caracal. Iniţial, au fost trimişi de STS la 3 adrese greşite, aşa că au ales varianta vizionării camerelor.

Cum a fost prins Gheorghe Dincă

Au găsit pe înregistrări maşina individului şi apoi au reuşit să îi afle adresa. Descinderea a fost organizată în cursul nopţii de joi spre vineri.

Echipajele poliţiei au înconjurat casa suspectului şi, după ce au fost adormiţii câinii lupi pe care el îi avea în curte, au intervenit.

Poliţiştii au intrat în jurul orei 06.00 pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Bărbatul nu dormea, ci a fost găsit în curte. 

Reacţia suspectului

Potrivit martorilor, nu a avut niciun fel de reacţie la vederea forţelor de ordine. "Era senin", mai spun martorii.

Surse din anchetă mai spun că suspectul din Caracal nu a recunoscut că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşeanu şi pe Luiza Melenca, adolescentele dispărute în mod similar, la interval de 3 luni. Gheorghe Dincă a spus, de asemenea, că oasele găsite pe proprietatea sa nu sunt resturi umane, ci de animale.

Bărbatul de 65 de ani se află acum în custodia poliţiei. E suspectat că le-a răpit şi ucis pe cele două adolescente. Mai mult, surse din anchetă spun că investigatorii analizează şi ipoteza ca alte persoane să fi căzut victime individului din Caracal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacţia bărbatului suspectat de uciderea fetelor din Caracal, când a fost prins de poliţie