Antena Meniu Search
x

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, prima reacţie după arestarea fostului ministru: 'Elena este şi va trebui să rămână puternică'

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, a postat primul mesaj după ce fostul ministru a ajuns ]n arest în Costa Rica. 

Alexandrov Adrian şi Elena Udrea, alături de fetiţa lor Eva Maria
Alexandrov Adrian a postat o fotografie împreună cu Elena Udrea şi fetiţa lor, Eva Maria - Facebook

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, a postat primul mesaj după ce fostul ministru a ajuns în arestul tribunalului din San Jose, Costa Rica. 

Alexandrov Adrian a postat o fotografie de familie, alături de Elena Udrea şi copilul lor Eva Maria, însoţită de un mesaj ca urmare a arestării fostului ministru pe stradă în Costa Rica.

”Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra", scrie iubitului Elenei Udrea.

Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest preventiv pentru două luni în Costa Rica, în aşteptarea procesului de extrădare.

Elena Udrea a fost reţinută, miercuri, la ora locală 10:00 (n.r. 19.00, ora României), iar Alina Bica, cu patru ore mai târziu.

Situaţia fostului ministru al Turismului este una complicată. Elena Udrea ar putea fi despărțită de fiica ei, Eva Maria, după arestarea în Costa Rica. Micuţa de doar două săptămâni poate ajunge în grija statului costarican

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, prima reacţie după arestarea fostului ministru: 'Elena este şi va trebui să rămână puternică'