Antena Meniu Search
x

Alexandru, tânărul care a agonizat ore bune lângă prietenul său mort, are mare nevoie de ajutor. Apel disperat al apropiaţilor

Alexandru, tânărul de 20 de ani, care a stat o noapte întreagă în agonie lângă prietenul său mort, este în stare gravă la spital, în urma accidentului de la Topraisar. Băiatul se află internat la Spitalul Județean Constanța, la secția de Terapie Intensivă și are mare nevoie de ajutor.

de Monica Palade

la 20.09.2021, 23:02

Apropiaţii fac apel pe Facebook pentru cei care pot să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Constanța.„Am nevoie de ajutorul vostru... vărul meu este în stare gravă la spital și are nevoie urgent de transfuzii de sânge. Nu contează grupa. Cine dorește sa îl ajute, mâine și poimâine dimineață la centrul de transfuzii Constanța pe numele Niculae Alexandru Emilian. Orice ajutor contează!”, a transmis verișoara lui Alexandru.

O noapte întreagă lângă prietenul mort

Reamintim că Alexandru a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un cumplit accident rutier. Cei doi au căzut într-un canal, din localitatea Topraisar, judeţul Constanţa, sâmbătă noapte. Cei doi tineri erau de negăsit încă de vineri seara de la ora 11.

Au fost căutaţi de apropiaţi, dar fără succes. Abia sâmbătă după-amiaza, cei doi au fost descoperiţi cu mașina răsturnată în canal. Tânărul rănit grav se afla pe scaunul din dreapta, în timp ce şoferul, de 26 de ani, care a pierdut controlul volanului, era deja mort. Se pare că nu avea nici permis de conducere şi făcuse închisoare pentru furt şi infracţiuni rutiere. Tânărul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Alexandru, tânărul care a agonizat ore bune lângă prietenul său mort, are mare nevoie de ajutor. Apel disperat al apropiaţilor