Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Alexuţu nostru, mereu o sa rămâi în inimile noastre, copil bun şi cuminte!" El este tânărul de 19 ani care a murit, după ce maşina sa a fost lovită de tren

Avea doar 19 ani, voia să meargă la mare şi urma să fie cavaler de onoare la o nuntă. Dar toate visele s-au spulberat într-o clipă, pe o trecere de cale ferată în Liteni, judeţul Suceava.

de Monica Palade

la 18.06.2024 , 22:54

Alex a plecat pentru totdeauna. A rămas încarcerat sub trenul care i-a lovit maşina în plin. Pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Lacrimi pentru Alex 

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru cei dragi. „Alex nu a vrut să se întâmple asa! Nu a vrut să se omoare așa cum spun cei care nu-l cunosc...Noi cei apropiați lui îl cunoaștem, îi știm gândurile, visurile...Voia să plecăm la mare, voia să îmi fie cavaler de onoare la nuntă, aveam planuri să mergem duminică la pește... și? Unde sunt planurile Alex?! Unde?? El nu a vrut să moară ...el se pregatea de examenul de miercuri...el avea multe planuri și abia aștepta să le ducă la bun sfârșit...Lui mereu ia plăcut să zâmbească, să fie fericit alături de toți cei dragi, mereu a fost alături de noi,mereu...Când am auzit că Alex nu mai este...am crezut că e o glumă...din păcate nu a fost .. Cel mai urat coșmar, cel mai greu moment din viața noastră...Alexuțu al nostru ... Mereu o să rămâi în inimile noastre copil bun și cuminte! Te iubim! Știu că o să ai grija și de mine de acolo de sus...!”. 

Articolul continuă după reclamă

„Încep prin a-ți spune ca îmi pare rău dacă ti-am greșit vreodată ,fratele meu! Nu îmi vine sa cred ca ai plecat dintre noi într-un mod tragic și dureros . Vreau doar sa știi ca o sa fie totul bine aici , la noi, și o sa am grija de toate și o să încerc să-ți îndeplinesc și "dorințele " pe care le aveai propuse , asa cum pot eu..! Sper ca vei fi bine acolo sus și o sa ai și tu grija de noi toți! Dumnezeu sa te ierte frate!”

“Dumnezeu sa l ierte un copil minunat cuminte și bun nu pot sa cred că sa întâmplat așa ceva. Condoleanțe familiei”,

„Aș vrea să cred că nu este adevărat…aș vrea să cred că atunci când mă voi întoarce acasă ne vom reîntâlni pe stradă cu mașinile și ne vom blița și claxona așa cum o făceam mereu… aș vrea să cred că încă suntem la liceu și ne “certăm” și “batem” din cauza faptului ca mă tachinai stând în banca din spatele meu! Nu vreau să cred, dar din păcate trebuie să o fac, fiindcă tu dragul meu coleg ai plecat dintre noi mult, dar mult prea devreme! Dumnezeu să te ierte dragă Alex și să te țină de-a dreapta lui! Condoleanțe și multă putere familie tale!Îmi va lua mult să mă obișnuiesc cu gândul că nu mai ești printre noi!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » "Alexuţu nostru, mereu o sa rămâi în inimile noastre, copil bun şi cuminte!" El este tânărul de 19 ani care a murit, după ce maşina sa a fost lovită de tren