Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 19 ani din Suceava a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren. Şoferul a rămas prins sub locomotivă

Un tânăr de 19 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin de un tren. Şoferul a rămas încarcerat sub locomotivă. 

de Angela Bertea

la 18.06.2024 , 08:58

Accidentul a avut loc luni, la o trecere la nivel cu calea ferată din orașul Liteni. Mașina a fost prinsă sub locomotivă. În interior se afla doar tânărul de 19 ani.

A murit la doar 19 ani

La fața locului, au intervinit pompierii militari, cu două autoapeciale cu accesorii pentru descarcerare și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Ulterior, şoferul a fost scos, însă pentru el nu s-a mai putut face nimic. Medicul a declarat decesul acesteia la fața locului, a anunțat ISU.

Vezi și

Accidentul a afectat circulația trenurilor. „Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor este oprită la această oră, pe intervalul Liteni - Verești, din cauza unui accident feroviar înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu sistem acustic și luminos (SAT), de la km 419+989. Trenul IR 1753, care circulă în relația București Nord - Suceava, a surprins și lovit un autoturism la pasajul rutier menționat, iar în urma impactului au rezultat victime. Până la finalizarea investigațiilor desfășurate de către organele abilitate, trenul IR 1753, implicat în accidentul înregistrat pe firul I, va staționa în linie curentă, iar trenul IR 1952, care circulă în relația Suceava - Constanța, va fi oprit temporar, până la eliberarea gabaritului și pe firul II, în stația Verești”, a transmis CFR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani din Suceava a murit, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren. Şoferul a rămas prins sub locomotivă