Antena Meniu Search
x

Video "Am fugit de soţ, de copil. Suntem doar fete". 100.000 de turişti aşteptaţi pe litoral: e ultimul weekend cu preţuri mici

Românii merg în valuri la mare! O sută de mii de turişti au rezervat camere pe litoral weekendul acesta. Au parte de soare mult şi de un fenomen rar. Temperaturile au fost aproape egale astăzi:  marea a avut 25 de grade Celsius, iar 26, aerul.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 23.06.2023, 20:30

Vezi și

Valurile mării i-au ademenit pe turişti încă de dimineaţă. Plajele au fost pline de oameni dornici să prindă soarele perfect pentru bronzat. Petrecerile de seară sunt, însă, cele mai aşteptate. "Plajă multă. Şi în apă, dar mai mult la soare. A început să se şi aglomereze, a venit toată lumea de peste tot. A început să fie distracţie. Şi seara este aglomerat", spune o tânără.

Nu doar tinerii s-au bucurat de un weekend la mare. Părinţii au găsit şi ei timp pentru o escapadă la plajă. "Am fugit de caniculă, de responsabilităţi, de soţ, de copil. Suntem doar fete", spune o femeie. Peste o sută de mii de oameni sunt aşteptaţi pe litoral în acest weekend. "Rata de ocupare este foarte bună pentru acest weekend, aproximativ 80%. Asta şi datorită faptului că şi tarifele sunt foarte atractive. O cameră standard, un hotel de 3 stele, pleacă de undeva de la 275 de lei pe noapte", a declarat Iulian Tenie, manager hotel. Tot mai mult turiştii îşi îndreaptă atenţia şi spre cazările care oferă all inclusiv.

"Cazarea în cameră a doi adulţi şi un copil de până în 10 ani, cu toate mesele incluse, cu şezlongurile oferite în acest tarif, cu băuturile pe plaja hotelului şi din timpul meselor, şi alcoolice, şi non-alcoolice, de la 549 de lei camera pe noapte", a declarat Ionuț Puznava, manager hotel De ieri au început să opereze şi zborurile care leagă Timişoara, Cluj-Napoca şi Oradea de litoral. Acesta este ultimul weekend cu preţuri mici. Cazarea şi masa se vor scumpi de sâmbăta viitoare, iar de la 15 iulie urmează cele mai mari tarife din sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Am fugit de soţ, de copil. Suntem doar fete". 100.000 de turişti aşteptaţi pe litoral: e ultimul weekend cu preţuri mici