Antena Meniu Search
x

Video "Am găsit-o, n-am furat-o". Momentul în care doi români din Paris sunt prinşi că fură bicicleta unui conaţional, şofer de TIR în Franţa

Lumea e mică, iar românii se întâlnesc peste tot. Asta a simţit pe propria piele şi un şofer de TIR român care se afla pe o stradă din Paris. Bărbatul a fost prădat în plină zi de doi conaţionali care i-au furat bicicleta.

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 17:43

Vezi și

Şoferul a filmat întreaga scenă şi a urcat imaginile pe internet. Traşi la răspundere pentru fapta lor, cei doi români care au urcat vehiculul într-o camionetă au încercat să se scuze spunând că de fapt au găsit bicicleta pe stradă şi că nu ar fi furat-o aşa cum spune şoferul de TIR. Ulterior au încercat să îl înduplece pe bărbat spunându-le că nu şi-au dat seama de fapta lor, dar mai ales de faptul că bicicleta este a unui român.

Jefuit de alţi doi conaţionali

Când a văzut că şi păgubitul vorbeşte româna, femeia care a fost complice la furt l-a rugat pe şofer să se liniştească punând seama pe faptul că şi ei sunt conaţionali de-ai lui şi s-ar putea înţelege mult mai uşor pentru a rezolva problema. 

Şofer de TIR: Băi, cum să furaţi bicicleta, băi!? Băi, voi sunteţi cu capul, băi? 

Pe acelaşi subiect

Vinovaţi: Am găsit-o, nu am furat-o

Şofer: Cum să o găseşti, băi omule? 

Femeie: Bă, eşti român de-al nostru?

Şofer: Da, băi!

Femeie: Eh, fii liniştit!

Şofer: Dar cum să-mi furi mie bicicleta, măi? 

Femeie: Nu am ştiut, ne cerem scuze.

Şofer: De unde sunteţi voi. Vreţi să sun acum la poliţie?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Am găsit-o, n-am furat-o". Momentul în care doi români din Paris sunt prinşi că fură bicicleta unui conaţional, şofer de TIR în Franţa