Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am nevoie de bani pentru un Porsche". Videoclipul controversat postat pe TikTok de o tânără, purtător de cuvânt la Prefectura din Iași

Este scandal la Prefectura Iaşi după ce o consilieră a instituţiei a postat pe TikTok un video controversat. Tânăra, care este şi fiica şefului Poliţiei de Frontieră Vaslui, apare îmbrăcată sumar, cu un tricou care are un mesaj popular în online.

de Clara Mihociu

la 23.08.2024 , 14:10

În fața șefilor ei, tânăra a susținut că nu consideră că acel videoclip este jignitor în vreun fel și, de asemenea, a fost postat pe rețelele de socializare când se afla în concediu cu familia, în timpul ei liber.

În videoclip aceasta apare doar într-un tricou mai lung și larg și cu greu se observă faptul că ar avea pantaloni scurți. Pe tricou, de asemenea, este un mesaj care a târnit controverse.

Videoclip controversat pe TikTok

Vezi și

"Am nevoie de bani pentru un Porsche", este mesajul care apare pe spatele tricoului.

Cei de la Prefectura din Iași nu au comunicat până în acest moment dacă o vor cerceta disciplinar sau dacă vor lua o măsură împotriva acestei tinere. Ea este angajată la Prefectură din 2022, la finalul anului, drept consilier.

A devenit purtător de cuvânt al instituției în luna aprilie, când fostul purtător de cuvând de acolo a devenit prefect. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » "Am nevoie de bani pentru un Porsche". Videoclipul controversat postat pe TikTok de o tânără, purtător de cuvânt la Prefectura din Iași