Antena Meniu Search
x

LUX, LUX, LUX: Ambarcatiuni din fibra de sticla sau gonflabile, mai scumpe ca o garsoniera in Bucuresti

Ambarcatiuni din fibra de sticla sau gonflabile, barci de lemn si yacht-uri de lux, ce sunt mai scumpe decat o garsoniera in capitala. Pe toate le puteti gasi pana la sfarsitul acestei saptamani la Romaero.

Romaero este zilele acestea raiul celor care iubesc marea si luxul. Vizitatorii pot admira zeci de ambarcatiuni, mai mici sau mai mari, din fibra de sticla, otel sau lemn, cu motor sau cu vele. Un lucru au insa in comun toate exponatele: preturile. Care nu sunt pentru toate buzunarele: in medie, 50.000 de euro.

Expozantii au oferte si pentru cei mai putin pretentiosi. Nu este la fel de scumpa ca barca anului 2013, dar nici ieftina nu putem spune ca este. Doar materialele necesare pentru constructia sa ajung la 12.000 de euro. Asa ca pretul de pornire al unei astfel de barci este de 15.500 de euro.

La Salonului Nautic International Bucuresti este prezent si fostul campion olimpic, Ivan Patzaikin. “Avem o lotca pentru turisti pe care am creat-o special pentru cei care poate nu au asa mult curaj sa vasleasca ei si atunci pescarul sau ghidul are acolo locul lui, separat. Turistii pot sta comozi in fata, acolo”, a declarat Patzaikin.

Salonul Nautic este deschis pana duminica, la ora 20.00.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » LUX, LUX, LUX: Ambarcatiuni din fibra de sticla sau gonflabile, mai scumpe ca o garsoniera in Bucuresti