Antena Meniu Search
x

Ambasadoarea SUA în România, poză din Gara de Nord în drum spre Suceava. Avalanșă de glume din partea românilor: "Ați pierdut un pariu?"

Ambasadoarea Statelor Unite în România a plecat marți la Suceava, pentru a participa la vernisajul expoziției fotografice itinerante cu numele "We the People/Noi, poporul", de marcare a peste 25 de ani de parteneriat strategic între SUA și România. Excelența Sa Kathleen Kavalec a ales să călătorească cu trenul din București până la Suceava, lucru ce i-a amuzat copios pe internauți. "Ați pierdut un pariu de ați luat trenul până în Suceava?", a fost doar unul dintre comentariile de pe X.

de Marina Dinu

la 13.03.2024, 18:49

- X(Twitter)

Ambasadoarea Statelor Unite în România, Excelența Sa Kathleen Kavalec, a decis să călătorească spre Suceava cu trenul și a distribuit marți pe X (Twitter) o fotografie din Gara de Nord din București. "Aștept cu nerăbdare să cunosc #Suceava. Mulțumesc #CFR pentru călătorie!", a fost mesajul ambasadoarei, care nu a trecut neobservat. Românii s-au distrat pe seama anunțului și au umplut secțiunea de comentarii cu glume. 

"Ați pierdut un pariu de ați luat trenul până în Suceava?", a fost doar unul dintre comentariile de pe X. "Multă sănătate! Aveți grijă, pentru că în gările românești se pot contacta boli care au fost eradicate pe plan global acum 100 de ani"; "Sper să nu vi se termine mandatul până o să ajungeți in Suceava. Nu știu dacă nu sunteți sarcastică cu mulțumitul CFR-ului... Eu aș fi!", au scris alți utilizatori în comentarii. "Felicitări pentru curaj. Așteptăm un review al condițiilor de călătorie". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambasadoarea SUA în România: "Este o onoare și o plăcere să mă aflu la Suceava"

Între timp, Ambasadoarea SUA a ajuns la Suceava, semn că această călătorie cu trenul a fost una care a decurs fără probleme. Excelența Sa Kathleen Kavalec a fost prezentă miercuri la vernisajul expoziției fotografice itinerante cu numele "We the People/Noi, poporul", care poate fi vizionată pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, potrivit svnews.ro

"Este o onoare și o plăcere să mă aflu la Suceava. Vă mulțumesc că sunteți alături de noi astăzi. Aș dori să le mulțumesc, în mod deosebit, domnului Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean, pentru că ne găzduiește în această clădire impresionantă, și domnului primar Ion Lungu, pentru că ne pune la dispoziție esplanada Casei de Cultură pentru expoziția noastră. Ne aflăm aici, astăzi, pentru a vernisa expoziția We the People/Noi, poporul, care onorează peste un sfert de secol de Parteneriat Strategic între România și Statele Unite ale Americii. A spune că noi, cei de la Ambasada SUA, suntem mândri de această expoziție, ar fi o afirmație modestă. Această expoziție face turul României și sunt încântată să o aduc astăzi la Suceava", a declarat ambasadoarea SUA în România. Kathleen Kavalec a arătat că această expoziție este o celebrare a lucrurilor bune și a realizărilor extraordinare pe care parteneriatul bilateral le aduce cetățenilor români și americani, acestei regiuni, "aliaților noștri și lumii întregi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ambasadoarea SUA în România, poză din Gara de Nord în drum spre Suceava. Avalanșă de glume din partea românilor: "Ați pierdut un pariu?"