Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ambulanţă atacată în mers. Un orădean a fost la un pas să provoace o tragedie

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad aflat în misiune a fost atacat de un bărbat care a aruncat cu o sticlă în parbrizul autoutilitarei, în timp ce acesta se deplasa cu viteză mare.Ambulanța atacată se îndrepta înspre Pecica pentru a acorda asistența medicală unui bebeluș.

de Redactia Observator

la 06.12.2016 , 15:09

Ambulanţă atacată în mers. Un orădean a fost la un pas să provoace o tragedie

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad aflat în misiune a fost atacat de un bărbat care a aruncat cu o sticlă în parbrizul autoutilitarei, în timp ce acesta se deplasa cu viteză mare. Ambulanța atacată se îndrepta înspre Pecica pentru a acorda asistența medicală unui bebeluș, informează presa locală.

Din informațiile furnizate de cadrele medicale, se pare că bărbatul care a atacat ambulanța se afla cu bicicleta pe marginea șoselei DN7, când s-a hotărât să arunce sticla

La momentul impactului cu sticla, ambulanța avea aproximativ 100 km/h aşa că doar providența a făcut ca cei din ambulanţă să nu fie afectaţi, deoarece autoutilitara putea să părăsească carosabilul și să se răstoarne ori să intre într-un pom, sau, cel mai rău, să intre într-o coliziune frontală cu un alt vehicul pe contrasens.

Articolul continuă după reclamă

„Un cetățean, cu probleme psihice, a aruncat din senin, fiind în zonă, pe o bicicletă, cu o sticlă în parbrizul unei autoutilitare aflate în misiune. Poliția a sosit la locul incidentului și un alt echipaj a fost trimis la solicitarea din Pecica. Parbrizul spart a fost schimbat între timp. Echipajul de pe ambulanță s-a ales cu o sperietură zdravănă doar. Acesta a fost norocul nostru”, a declarat Mărioara Raveca Nicoară, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Ambulanţă atacată în mers. Un orădean a fost la un pas să provoace o tragedie