Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ambulanță care se deplasa cu un copil către spital, accident de groază cu alte 3 mașini, în Constanța. Trei persoane au fost grav rănite

Accident grav în Constanţa! Trei autoturisme şi o ambulanţă SMURD care se deplasa cu un copil către spital, s-au ciocnit violent. Mai multe echipaje de salvare au sosit imediat la faţa locului. Trei persoane au fost grav rănite şi transportate de urgenţă la spital. Copilul din ambulanţă, însă, este în afara oricărui pericol. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 11:57

Accidentul s-a petrecut într-o intersecţie destul de aglomerată. Deşi echipajul SMURD avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, într-o fracţiune de secundă s-a produs şi coliziunea cu cele trei autoturisme. Impactul a fost extrem de violent. Speriaţi, martorii au sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje medicale, dar şi de descarcerare. 

"La faţa locului au fost evaluate medical 9 victime, dintre care 3 victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, acestea aveau vârste cuprinse între 30 şi 45 de ani, o victimă de sex feminin transportată în stare de inconştienţă", a declarat Ana Maria Stoica, pdc ISU Dobrogea.

Trei victime, transportate la spital

Vezi și

"O victimă inconştientă, cu un traumatism cranian grav, a doua victimă cu traumatism de bazin abdominal, o victimă cu traumatism cranian, cele trei victime, transportate la Spitalul Judeţean. A existat şi a patra victimă, care a refuzat consultaţia şi transportul la spital", a declarat Claudia Tatarici, medic SAJ.

Din fericire, copilul aflat în SMURD, dar şi mama acestuia nu au fost răniţi, cei doi fiind transferaţi cu o altă ambulanţă la o unitate de primiri urgenţe. Poliţiştii au deschis o anchetă pestru a stabili cine se face vinovat de accident. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Ambulanță care se deplasa cu un copil către spital, accident de groază cu alte 3 mașini, în Constanța. Trei persoane au fost grav rănite