Antena Meniu Search
x

Video Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident, în Galați. Şoferul, asistentul şi pacientul au ajuns la spital

O ambulanţă în misiune, cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune, s-a răsturnat, într-un accident petrecut într-o intersecţie circulată din Galaţi.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 18:42

Vezi și

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum impactul aruncă ambulanţa peste maşinile staţionate la semafor. Două autoturisme sunt lovite. Cinci autovehicule au fost avariate în total, în accident. Inexplicabil, imediat după accident, autobuzul loveşte şi el uşor autoutilitara răsturnată.

Şoferul, asistentul ambulanţei şi pacientul au ajuns la spital

Accidentul a fost culpă comună: şoferul ambulanţei nu s-a asigurat că poate traversa intersecţia fără a provoca un accident când a trecut pe roşu. Şoferul SUV-ului ar fi trebuit, la rându-i, să acorde prioritate ambulanţei aflate în misiune.

Şoferul, asistentul ambulanţei şi pacientul, un bărbat de 36 de ani care chemase salvarea pentru o viroză respiratorie, au ajuns la spital. Doar asistentul e rănit uşor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident, în Galați. Şoferul, asistentul şi pacientul au ajuns la spital