Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Amenda automată pentru rovigneta expirată ar urma să dispară. Șoferii vor fi "iertați" pentru 24 de ore

Ai uitat să-ţi plăteşti taxa de drum? În curând, nu va mai fi o problemă, pentru că amenda automată are zilele numărate. Legea care prevede că rovinieta poate fi plătită şi după ce mergi pe drumurile naţionale unde este necesară a trecut de Comisia de Transport a Camerei Deputaţilor. 

de Ingrid Tîrziu

la 08.10.2024 , 15:18

Șoferii ar putea avea motive de bucurie, asta pentru că un proiect de lege presupune mai multe modificări în ceea ce privește plata rovinietei. A primit deja avizul pozitiv în Comisia de Transporturi și Infrastructură.

Legea care prevede că rovinieta poate fi plătită şi după ce mergi pe drumurile naţionale

Asta înseamna că, în momentul în care trecem cu mașina pe un drum național, vom avea la dispoziție 24 de ore pentru a ne plăti rovinieta.

Vezi și

Această modificare provine în urma multor plângeri din partea șoferilor care au semnalat faptul că neplata rovinietei a venit dintr-o eroare umană. Practic, că șoferii au uitat pur și simplu că rovinieta a expirat.

Ingrid Tîrziu Like

Cred că sunt în locul în care mi-am dorit să fiu dintotdeauna: în faţa voastră, vorbind despre oameni şi întâmplările lor.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Amenda automată pentru rovigneta expirată ar urma să dispară. Șoferii vor fi "iertați" pentru 24 de ore