Antena Meniu Search
x

Video Amenda primită de un tânăr din Baia Mare, după ce a pălmuit şi scuipat o statuie de bronz din oraş. "M-ai înşelat?"

Un tânăr de 21 de ani din Baia Mare a fost amendat de poliţiştii locali, după ce a postat pe internet un clip video în care scuipă, pălmuieşte şi loveşte cu piciorul o statuie din oraş.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.03.2022, 17:25

Vezi și

Incidentul a avut loc în noptea de sâmbătă spre duminică, în Piaţa Libertăţii. Bărbatul de 21 de ani, care juca rolul unui tânăr înşelat de iubită a început să pălmuiască statuia din bronz, a început să o scuipe iar apoi să o lovească cu piciorul. Întreaga scenă a fost filmată de prietenele amuzate ale tânărului, iar imaginile au fost urcate pe TikTok. Potrivit informaţiilor furnizte de reporterul Observator, Simona Vasiac, bărbatul a fost identificat de poliţişti şi amendat cu 1.000 de lei. Dacă plăteşte amenda în 15 zile, va achita doar 250 de lei. 

Statuia de bronz face parte dintr-un complex de statui care a costat Primăria Municipiului Baia Mare, realizată în anul 2009, aproximativ 6 milioane de lei. La scurt timp după ce au fost amplasate în Piața Revoluției statuile care reprezentau un copil împreună cu mama lui au fost vndalizate, copilul fiind furat. Hoţul nu a fost identificat nici până în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Amenda primită de un tânăr din Baia Mare, după ce a pălmuit şi scuipat o statuie de bronz din oraş. "M-ai înşelat?"