Antena Meniu Search
x

Video Amenda ridicolă primită de șoferul microbuzului care trăgea șase copii pe sănii, pe o șosea acoperită cu zăpadă

Un șofer de microbuz, înmatriculat în Hunedoara, a fost filmat în timp ce trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi. Imaginile, care au fost postate pe Facebook, au ajuns și la polițiști, care au anunțat că l-au identificat pe bărbatul aflat la volan.  

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 14:25

Amenda ridicolă primită de șoferul microbuzului care trăgea șase copii pe sănii, pe o șosea acoperită cu zăpadă - Facebook

Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă. ”Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, spune o femeie pe filmarea care a ajuns și la polițiști.

Polițiștii au confirmat că imaginile au fost filmate sâmbătă, pe un drum din apropierea Stațiunii Semenic. Potrivit unor surse, bărbatul și-a pus în pericol copiii lui și pe cei ai unor prieteni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

IPJ Caraș-Severin transmite că ”în urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care 6 copii și tineri sunt tractați cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic”. 

De asemenea, polițiștii l-au identificat și pe șoferul microbuzului, acesta fiind un bărbat de 34 de ani din județul Hunedoara.

”Șoferul a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei”, mai transmite IPJ Caraș-Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Amenda ridicolă primită de șoferul microbuzului care trăgea șase copii pe sănii, pe o șosea acoperită cu zăpadă