Antena Meniu Search
x

”Dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață”. Iubita lui Radu Andrei, șoferul camionului din accidentul cu 7 morți, mesaj sfâșietor în ziua înmormântării

Radu Andrei, șoferul de 30 de ani care ar fi provocat accidentul cu șapte morți de la Iași, a fost înmormântat sâmbătă, la Dumești, într-un sicriu alb, în prezența familiei și prietenilor lui. În ziua în care Andrei a fost condus pe ultimul drum, iubita lui, Alexandra, a postat un mesaj sfâșietor de rămas bun.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 16:08

Mesajul postat de iubita lui Radu Andrei, în ziua în care tânărul a fost înmormântat. Cei doi urmau să să căsătorească în luna septembrie.

”Mi-am pus atâtea întrebări și nu am găsit răspuns la niciuna, iubitule. Dacă aș fi știut că va fi ultima noapte împreună.. dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață.. Ai plecat atât de fericit la muncă și cu atâta dragoste munceai zi de zi pentru noi.. Acum nu mai are cine să-mi spună ce să fac și pe unde să o apuc, nu mai are cine să aibă grijă de noi.. Stâlpul nostru, dragul nostru.. Rămâi veșnic inima și dragostea mea, singura mea iubire!”, a scris ea, pe Facebook.

Radu Andrei și Alexandra urmau să se căsătorească în septembrie

Unchiul șoferului de camion care ar fi provocat accidentul cu șapte morți din județul Iași a povestit că tânărul lucra de aproape șase ani pe camion. Tânărul, care avea 30 de ani, urma să se căsătorească în acest an, la începutul lunii septembrie.

Pe acelaşi subiect

"Lucra la o firmă la Dumești. Urma să se căsătorească acum, curând. Nu are copii. Stătea cu viitoarea soție la Dumești", a spus unchiul lui Radu Andrei. Unchiul şoferului de camion spune că tânărul lucra de patru ani la firma respectivă și de aproape șase ani pe astfel de vehicule. Tatăl șoferului, care lucrează în Italia, a aflat din presă despre tragedie. 

"Tatăl e în Italia, mama e în Cipriu. E foarte mare durerea. Tatăl a plecat deja din Italia, când a aflat dimineață de la știri. El mi-a dat telefon să văd care e treaba. Și, uite, e întins pe asfalt. (...) O clipă de neatenție și poți regreta o viață. Așa a fost să fie", a mai spus unchiul șoferului de camion.

Filmul accidentului cu șapte morți din județul Iași

Accidentul cu șapte morți s-a produs pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, Drumul Naţional 28, care leagă Iași de oraşul Târgu Frumos. Șapte oameni au murit după ce şoferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a acroşat o ambulanţă şi a lovit o dubă în care se aflau şase muncitori. 

Şoferul vinovat şi muncitorii au murit pe şosea. Femeia însărcinată care se afla în ambulanţă a scăpat miraculos. Ulterior, ea a dat naștere unui băiețel sănătos, la câteva ore după tragedie.

Imaginile de la locul accidentului sunt greu de privit. O dubă trasformată într-un munte de fiare, un camion distrus şi o ambulanţă lovită. Şi, lângă maşini, şapte oameni care au pierit în impact.

Singurii supravieţuitori, cei din ambulanţă

Singurii care au scăpat cu viaţă sunt cei din ambulanţă. Şoferul a fost rănit la picior, asistenta a ajuns la spital în stare de şoc, iar femeia care era însărcinată a fost dusă la maternitate, pentru că era în travaliu. 

Zona unde s-a produs accidentul este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. O arată cele 46 de cruci aflate pe marginea Drumului European, pe o distanţă de numai 40 de kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ”Dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață”. Iubita lui Radu Andrei, șoferul camionului din accidentul cu 7 morți, mesaj sfâșietor în ziua înmormântării