Antena Meniu Search
x

Amenzi ''fără număr''. Un club de manele din Bucureşti, cu activitatea suspendată, a fost sancţionat de poliţişti

Poliţiştii au aplicat sancţiuni de 32.000 de lei la un club de manele din Bucureşti, care avea activitatea suspendată. De asemenea, s-a procedat la confiscarea a 3.710 lei, precum şi la prelungirea suspendării activităţii operatorului economic.

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 12:24

Un club de manele din Bucureşi, cu activitatea suspendată, a fost sancţionat de poliţişti
Un club de manele din Bucureşi, cu activitatea suspendată, a fost sancţionat de poliţişti - Shutterstock

"La data de 22 iunie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2 şi poliţişti din cadrul Secţiei 8, în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Poliţiei Locale Sector 2 şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, au acţionat la o adresă din Sectorul 2, unde a avut loc un concert", informează un comunicat al DGPMB transmis, miercuri, AGERPRES.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că operatorul economic care a pus la dispoziţie spaţiul pentru organizarea evenimentului avea activitatea suspendată din luna mai, acesta desfăşurând în continuare activitate comercială, fără respectarea prevederilor legale.

Au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru încălcarea normelor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, arată sursa citată. Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 2. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Amenzi ''fără număr''. Un club de manele din Bucureşti, cu activitatea suspendată, a fost sancţionat de poliţişti