Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video American, surprins de cum arată un oraș din România: "Vezi asta?". Reacția străinilor care voiau să viziteze țara noastră

Un vlogger american stabilit în București a stârnit val de reacții pe internet, după ce a postat un videoclip în care le spune conaționalilor săi și altor străini părerea lui despre Capitala României. 

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 09:55

Un american, surprins de cum arată un oraș din România Un american, surprins de cum arată un oraș din România - Capturi YouTube / Bo Refec

Clipul său a strâns aproape 70.000 de vizualizări pe YouTube și peste 3.100 de aprecieri. Tânărul a vrut să le arate Capitala celor care nu au avut ocazia să o viziteze. A rămas impresionat de arhitectura clădirilor. A mâncat la restaurant și a vizitat cele mai cunoscute zone ale Capitalei.

„Arhitectura este foarte frumoasă, atât de vechi, cât și de nou. Vezi asta? Blocuri vechi comuniste”, a spus americanul într-un moment de admirație.

Reacția urmăritorilor

Articolul continuă după reclamă

Urmăritorii vloggerului par să fie de acord cu el. Mulți au spus că București pare un oraș demn de vizitat și că se află deja pe lista lor de călătorii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Femeile sunt superbe. Îmi place asta, atât de multe dintre ele încă poartă rochie. Acesta este cu siguranță un semn al unei societăți sănătoase. Am deja pașaportul, România este pe lista mea”, a spus un urmăritor.

„Frate, România pare o bijuterie ascunsă. Minunat”, spune un alt urmăritor care s-a arătat încântat de frumusețea Capitalei.

„Locuiesc în Belgia și ei ne-au spus mereu că estul Europei este un loc prost pentru a trăi... Dar știam că este invers”, a spus un un belgian.

„Sunt uluit cât de frumos este. Părți ale orașului arată în mod legitim ca o operă de artă”, se arată într-un alt comentariu.

Videoclipul americanului a reușit să inspire mulți oameni să își dorească să viziteze România. Un alt internaut a comentat: „România va fi cu siguranță una dintre călătoriile pe care le voi face"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » American, surprins de cum arată un oraș din România: "Vezi asta?". Reacția străinilor care voiau să viziteze țara noastră