Antena Meniu Search
x

Video Americanii din Florida, înşelaţi de un român cu zeci de mii de dolari. Tânărul cerşea în faţa magazinelor de lux, pretinzând că are un copil bolnav

Un român a înşelat sute de americani din Florida şi a adunat în conturi nu mai puţin de 80.000 de dolari într-un singur an. Tânărul, traia ilegal in Statele Unite şi cânta la vioară în parcările unor magazine cu haine de lux. Avea cartoane pe care scria că are nevoie de tratament pentru copilul său bolnav şi astfel impresiona trecătorii. Poliţiştii l-au arestat în cele din urmă pentru fraudă. 

de Redactia Observator

la 07.01.2023, 21:26

Vezi și

Radu Giovani, în vârstă de 22 de ani, a intrat ilegal în SUA. Mergea de luni bune în parcarea unui magazin din Palm Beach, Florida. Spunea că nu-şi poate întreţine copilul bolnav şi că are nevoie de ajutor. Ca să impresioneze, cânta la vioară. Pe 23 decembrie însă, un trecător a sunat la poliţie. "Am observat că are o pancartă... Scria că are un copil bolnav şi că are nevoie de bani", a spus acesta. 

Când Radu a văzut că mai mulţi agenţi se apropie de locul unde cerşea, a sărit rapid în maşină și a fugit din zonă. Ofiţerii au pornit pe urmele sale şi l-au tras pe dreapta. În autoturismul său, au găsit numeroase haine ale unor branduri celebre, precum Gucci, Prada sau Armani dar şi chitanţe cu depuneri în conturi a zeci de mii de dolari.

Tânărul a recunoscut că cerşea, dar a povestit că cei 20 de dolari pe zi pe care-i primea abia îi ajungeau să mănânce. Nu are copii, ci doar le spunea asta oamenilor ca să primească mai multe donaţii. Radu, care în America îşi spunea Johnny Violeta, a fost arestat pentru fraudă şi alte infracţiuni, dar între timp, a ieşit din închisoare pe cauţiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Americanii din Florida, înşelaţi de un român cu zeci de mii de dolari. Tânărul cerşea în faţa magazinelor de lux, pretinzând că are un copil bolnav