Antena Meniu Search
x

Amețit de alcool, un pacient a deschis ușa ambulanței și a coborât din mers, la Ocna Sibiului

Un pacient de 43 de ani din Ocna Sibiului a ajuns cu răni la spital după ce a deschis ușa ambulanței în care se afla și a coborât din mers. Bărbatul, care era băut, se afla în ambulanța care îl aducea acasă, de la Sibiu, unde medicii îi trataseră o lovitură la cap. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.08.2021, 14:55

Un pacient beat a deschis ușa ambulanței și a coborât din mers, la Ocna Sibiului
Un pacient beat a deschis ușa ambulanței și a coborât din mers, la Ocna Sibiului - Shutterstock - poza ilustrativa

În drum spre casă, bărbatul a coborât din ambulanța aflată în mers și a suferit mai multe răni, așa că a trebuit să fie trimis din nou la spital, cu o ambulanță SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu a declarat că pacientul a fost trimis acasă cu un echipaj de tip A, doar șofer, pentru a se efectua externarea la domiciliu. ”La preluare, ambulanțierul a asigurat pacientul pe scaun cu centura de siguranță, apoi a plecat spre Ocna Sibiului”, relatează Genu Scridon, purtător de cuvânt al SAJ, potrivit Turnul Sfatului.

Șoferul de pe ambulanță a sunat la 112 și a chemat un echipaj SMURD

Pe drum, însă, pacientul și-a desfăcut centura de siguranță și a coborât din ambulanță, în timp ce se deplasa pe strada Băilor. 

„De remarcat că autosanitara nu avea viteză, fiind în localitate. Colegul nostru a observat bărbatul căzut și a oprit mașina, acordându-i primul ajutor în ambulanță. Totodată a sunat la 112 și a cerut un echipaj medicalizat. Echipajul ISU sosit la fața locului a constatat un traumatism cranio-cerebral și a transportat pacientul din nou la Unitatea de Primiri Urgențe”, arată sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Amețit de alcool, un pacient a deschis ușa ambulanței și a coborât din mers, la Ocna Sibiului