Antena Meniu Search
x

Video Ameţit de băutură, un bărbat a făcut scandal şi a distrus o scară de bloc din Timişoara. Acolo ar fi locuit fosta iubită

Ziua a început cu scandal, dis-de-dimineaţă, pentru locatarii unui bloc din Timişoara. Oamenii s-au trezit cu scara imobilului distrusă, după ce un bărbat de 44 de ani, în stare de ebrietate, a făcut praf mai multe bunuri de la intrarea în bloc şi a zgâriat o maşină parcată în faţă. Acolo ar fi locuit fosta lui iubită.

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 12:03

Vezi și

Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați în jurul orei 5:30 cu privire la cele petrecute pe strada General Henri Berthelot, iar odată ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Oamenii legii au precizat că bărbatul avea un "comportament incoerent". Acesta a fost condus la sediul secției și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Se efectuează cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Bărbatul are mai multe condamnări pe numele său şi a fost cercetat de DIICOT

"Azi-dimineata,în jurul orei 05:30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada General Henri Berthelot din Timişoara,un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc şi a zgâriat o maşină, ce era parcată în faţa blocului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani,care nu prezenta un comportament coerent", transmite IPJ Timiş.

Bărbatul are pe numele său condamnări pentru conducere fără permis, a fost cercetat de DIICOT pentru trafic de droguri şi are mai multe ordine de protecție pe numele său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ameţit de băutură, un bărbat a făcut scandal şi a distrus o scară de bloc din Timişoara. Acolo ar fi locuit fosta iubită