Antena Meniu Search
x

Video Alarmă de incendiu la Timișoara, într-un bloc cu 20 de etaje. 100 de persoane au fost evacuate, 9 autospeciale de pompieri au venit la faţa locului

A fost mobilizare de forţe în Timişoara. O alarmă de incendiu a pornit într-un imobil cu 20 de etaje, iar 9 autospeciale de pompieri şi peste 40 de salvatori au sosit imediat la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 08:57

Vezi și

Prioritatea autorităţilor a fost evacuarea oamenilor din clădire. În doar câteva minute, peste 100 de persoane se aflau în faţa blocului, iar atunci pompierii au început verificările la interior. S-a constatat că, la etajul 12, locul în care s-a declanşat alarma de incendiu, nu există vreun pericol. Clădirea avea spaţii de lucru pentru diferite firme, dar şi mai multe apartamente de locuit.

Alin-Nicolae Ciovică, ISU Timiş: Ne-am deplasat la locul intervenţie cu toate forţele din Timişoara, incendiu nu s-a confirmat, se pare că alarma a fost declanşată de cauze necunoscute până la momentul de faţă. A fost evacuat tot blocul şi nu s-au identificat victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Alarmă de incendiu la Timișoara, într-un bloc cu 20 de etaje. 100 de persoane au fost evacuate, 9 autospeciale de pompieri au venit la faţa locului