Antena Meniu Search
x

Video Ana şi Lucas abia se căsătoriseră şi aşteptau un copil, dar au murit pe o şosea din Cluj. Maşina celor doi poliţişti a intrat sub un TIR, într-o curbă

Tragedie cumplită pe o şosea din Cluj: doi tineri polițiști, soț și soție, au murit în luna de miere. Se duceau la Oradea, când într-o curbă din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o cisternă condusă de un un şofer din Ucraina. Cei doi abia se căsătoriseră şi aşteptau un copil, spun apropiaţii. Cazul este cercetat penal de colegii lor.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.06.2023, 19:19

Vezi și

Ana Maria şi Lucas aveau o viaţă înainte. Erau realizaţi profesional şi urmau să devină părinţi. Se căsătoriseră civil în urmă cu doar două săptămâni în Vaslui. Destinul lor s-a curmat tragic în localitatea Şaula din judeţul Cluj. Cei doi plecaseră de la Cluj Napoca şi se îndreptau către Oradea pentru o zi de relaxare. Într-o curbă, poliţistul de 23 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autocisternă. Impactul a fost teribil. Cei doi poliţişti au rămas captivi între fiarele maşinii.

Cei doi aveau nunta programată în august, iar femeia ar fi fost însărcinată în trei luni

"Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul tânărul de 23 de ani, precum şi a pasagerei din autoturismul acestuia în vârstă de 24 de ani", a declarat Iulian Timsa, IPJ Cluj. De cele mai multe ori impactul lateral este nimicitor. Dacă în cazul unui accident frontal o parte din şoc este preluat de motor, în această parte a maşinii singurul lucru care poate proteja pasagerii este acest stâlp dintre portiere. Mult prea slab mai ales în cazul unui impact cu un autovehicul mult mai mare. Martorii sunt împietriţi de durere. La fel şi colegii lor de breaslă. Cei doi aveau nunta programată în august, iar femeia ar fi fost însărcinată în trei luni.

"Din cate am inteles, pacat, chiar aveau o săptămână de la nunta si plecau in luna de miere la Oradea, la băi", spune un martor. Ambii erau poliţişti în Cluj-Napoca. Tânăra de 24 de ani, a fost agent rutier la Huedin, după care s-a transferat la IPJ Cluj. Soţul ei, de 23 de ani, lucra într-o structură de elită din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Tatăl său este chiar instructor auto în Vaslui. "Din păcate, vorbim de doi poliţişti încadraţi recent în sistem. Unul dintre ei desfăşura activitatea în cadrul serviciului de Resurse Umane, iar celălalt în cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale", a declarat Dan Saltelechi, EUROPOL.

Singurul care a scăpat cu viaţă este şoferul ucrainean de 51 de ani. "Referitor la autocisternă nu au fost raportate scurgeri de carburanţi întrucât aceasta era goală", a declarat Paul Olar - ISU Cluj. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ana şi Lucas abia se căsătoriseră şi aşteptau un copil, dar au murit pe o şosea din Cluj. Maşina celor doi poliţişti a intrat sub un TIR, într-o curbă