Antena Meniu Search
x

"ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!" Imaginea sexy care a devenit virală pe internet

Imaginea cu o tânără sexy care spală geamuri deasupra ANAF a devenit virală după ce a fost distribuită de Flavius Buzilă, solistul trupei „Hara”.

de Redactia Observator

la 05.08.2022, 21:59

„ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg Jiu în ultimele zile!”, a scris artistul aături de fotografie.

Comentariile nu au întârziat să apară. „Să mai spună cineva că femeile nu pot face mai multe lucruri deodată...( spala geamul cu o mână, cu cealaltă fumează, plus " echilibristica" la înălțime/nu încercați, este periculos)”, “Trebuie sa fi femeie sa vezi ca doamna/domnișoara din imagine are o Țigara in mână. no offense ladies”, “Multitasking, frate, la spălat de geamuri cu țigara în mână”, “Cu cat sunt veniturile mai mari, cu atat sunt pantalonii mai scurti...”, “Rezistă fata câte 8 ore cocoțată acolo, oare??”, “Nu este cladire a ANAF, este a primariei.”, “Oribila priveliste”, “Cu gorjenii nu te pui , mai ales ca sunt și olteni pe deasupra . La ei totul se poate . Votanți peste 300% , la recensământ peste 300 % . Creste la ăștia populația ca ciupercile”, sunt doar câteva dintrele ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!" Imaginea sexy care a devenit virală pe internet