Antena Meniu Search
x

Anca Bucur a fost incoronata Miss Fitness Univers 2013

O romana are America la picioare. Are 26 de ani si a castigat cel mai prestigios concurs din lume in materie de fitness. Anca Bucur a fost incoronata aseara, la Miami, Miss Fitness Univers 2013, in aplauzele a mii de oameni

Vezi și

Dintre toate tinerele inscrise in competitie, toate frumoase si cu un corp de invidiat, o romanca s-a facut remarcata, aseara, la concursul Miss World Fitness 2013. Anca Bucur are 26 de ani si a castigat marele trofeu la categoria "profesionisti!" o divizie de elita a concursului, in care se intrec doar foste campioane. Iar romanca noastra a intrecut alte 9 campioane, o finlandeza si restul americance. "Eu sunt antrenoare de fitness si asa imi motivez cursantii si e un lucru minunat ca pot sa imbin munca cu hobby-ul meu", a declarat Anca.

Anca Bucur a facut sport de performanta de la trei ani, iar fitness-ul competitional il practica de cativa ani buni. Munca ei a dat insa roade. Si ce roade. "Eu sunt singura romanca care a castigat aceasta competitie vreodata si singura din lume a acestei federatii care a avut acest titlu de doua ori", a mai spus castigatoarea.

In 2011, romanca a castigat un alt titlu de Miss Fitness Universe la categoria Open Division. Anca nu se opreste, aici, din drumul ei presarat cu medalii de aur. Peste cateva luni, in noiembrie va concura la o alta competitie de profil, de aceasta data in Las Vegas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Anca Bucur a fost incoronata Miss Fitness Univers 2013