Antena Meniu Search
x

Video Anchetă a poliției după ce au apărut informații despre pacienți vaccinați fictiv, doar pentru a primi certificate Covid

Vaccinaţi, dar în stare gravă, pe patul de spital. Este situaţia în care se află mai mulţi oameni din Timiş. Fenomenul a apărut în mod deosebit la persoanele vaccinate cu o singură doză. Cadrele medicale din judeţ vorbesc acum despre o tactică prin care, în schimbul unei sume, doza ar fi aruncată la chiuvetă, dar pacientul ar primi în continuare certificatul de vaccinare.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.08.2021, 08:24

Vezi și

Doza unică se face în principal la medicii de familie. De aici încep şi suspiciunile anchetatorilor. Poliţiştii din Timiş au deschis un dosar penal în rem şi continuă cercetările, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că oamenii plăteau pentru certificatele de vaccinare, fără să primească şi doza de vaccin, însă.

Medicii din judeţ vorbesc despre un adevărat fenomen. în acest moment, care ar avea loc şi în alte locuri din ţară. Practic, în acest moment nu se ştiu cu exactitate care sunt cadrele medicale care ar fi decurs la acest gest, dar acolo vor să ajungă oamenii legii. Medicii ar urma să fie identificaţi, mai apoi, prin intermediul aşa-zişilor vaccinaţi.

Numai ieri, în spitalele din Timiş, 72 de persoane erau internate din cauza infecţiei cu virusul SARS COV 2, iar 17 dintre ele se aflau pe paturile de terapie intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Anchetă a poliției după ce au apărut informații despre pacienți vaccinați fictiv, doar pentru a primi certificate Covid