Antena Meniu Search
x

Video Anchetă amplă după tragedia aviatică din Giurgiu, soldată cu doi morți. Primele constatări ale procurorilor

Anchetă amplă după tragedia aviatică de ieri, din Giurgiu, soldată cu două victime! Procurorii au început să refacă, bucată cu bucată, filmul prăbuşirii şi au mai multe ipoteze. Epava avionului a fost ridicată azi din pădure de către anchetatori.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 29.08.2022, 16:48

Vezi și

Ancheta procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București este încă la început așadar, cel puțin pentru moment, absolut nicio variantă nu poate fi exclusă. Încă de seara trecută a fost deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, la care procurorii au adăugat și mai multe infracțiuni și abateri de la codul aerian.

Procurorii vor să afle dcă pilotul a consumat sau nu băuturi alcoolice, înainte de a decola

Procurorii vor să afle, printre altele, cu certitudine, dacă pilotul a consumat sau nu băuturi alcoolice înainte de a se urca la manșă și dacă avea toate actele necesare pentr zbor, în regulă. În ceea ce privește starea tehnică a avionului, sursele Observator au confirmat faptul că motorul avionului ar fi fost funcțional în momentul impactului cu solul. Chiar și în acest caz, ancheta merge greu deaorece aparatul de zbor a ars în proporție de aproximativ 80%.

În urma accidentului aviatic din Giurgiu de ieri, au murit două persoane, pilotul și o tânără de 28 de ani din Vrancea, care lucra în București și care ar fi primit acest zbor cadou, de la iubitul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Anchetă amplă după tragedia aviatică din Giurgiu, soldată cu doi morți. Primele constatări ale procurorilor