Antena Meniu Search
x

Anchetă la Metrorex, după ce un tren de metrou a circulat cu uşile deschise. Vagonul a fost identificat şi retras din circulaţie

Metrorex a declanșat o anchetă, după ce un tren de metrou a circulat cu ușile deschise, imaginile fiind filmate chiar de călători. Conducerea companiei a transmis că retras din circulație vagonul implicat în incidentul periculos. În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicații pentru a clarifica circumstanțele situației.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 11:34

Anchetă la Metrorex, după ce un tren de metrou a circulat cu uşile deschise. Vagonul a fost identificat şi retras din circulaţie

Compania Metrorex afirmă că a deschis o investigaţie tehnică după ce au apărut imagini cu un tren de metrou care a circulat cu uşile deschise, vagonul respectiv fiind retras din circulaţie. 

"În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu ușile deschise, Metrorex a inițiat o investigație tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul și ușa în cauza, acesta fiind retras din circulație pentru descărcarea memoriei înregistrate și analiză. 

În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicații pentru a clarifica circumstanțele situației. În concluzie, echipa noastră de specialiști lucrează pentru a evalua toți factorii care au contribuit la această situație și pentru a identifica eventualele deficiențe în procedurile sau echipamentele noastre", au precizat, joi, reprezentanţii Metrorex.

Tren surprins când circula cu uşile deschise, la metroul din Bucureşti. Un pasager a filmat garnitura

Pe acelaşi subiect

Reamintim că, ieri, pasagerii care au circulat, ieri, pe una dintre magistralele care traversează Capitala au fost nevoiţi să ajungă la destinaţia dorită cu uşile trenului deschise. 

Chiar dacă în orice moment s-ar fi putut întâmpla un accident grav, mecanicul nu a încercat să remedieze problema şi şi-a continuat traseul pe care-l avea de parcurs. Oamenii au filmat garnitura de metrou care circulă cu uşile deschise, iar imaginile au fost postate pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Anchetă la Metrorex, după ce un tren de metrou a circulat cu uşile deschise. Vagonul a fost identificat şi retras din circulaţie