Antena Meniu Search
x

Anchete în cazul stomatologului acuzat de un pacient că este prea bolnav ca să profeseze

Stomatologul acuzat de un pacient că este prea bolnav ca să profeseze va fi supus unor teste obligatorii, din ordinul Colegiului Medicilor Dentişti din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 21:31

Vezi și

Stomatologul acuzat de un pacient că este prea bolnav ca să profeseze va fi supus unor teste obligatorii, din ordinul Colegiului Medicilor Dentişti din Bucureşti. Imaginile care demonstrează că abia îşi poate controla mişcările corpului au declanşat anchetă şi la Spitalul Floreasca. Deocamdată, nimeni nu i-a interzis dentistului să profeseze, chiar dacă un pacient spune că i-a distrus complet dantura.

Dosarul medical al stomatologului, depus până acum la Colegiul Medicilor Dentişti, nu include vreo afecţiune care să îl împiedice să profeseze. Nici nu a fost supus unui control amănunţit, pentru că legea impune doar un simplu test de medicină a muncii, făcut anual.

Conducerea spitalului Floreasca admite faptul ca medicul lucreaza acolo. Are un cabinet al lui si toti cei intrea in spital ii pot trece pragul. Initial conducerea spitalului a fost de acord sa ne aocrde un interviu. Dupa care s-a razgandit brusc.

Niciun răspuns din partea spitalului de stat. Nimeni nu vrea să spună când a fost angajat stomatologul. Cum folosea cabinetul medical şi cine îi călca pragul. Acolo ar fi fost tratat şi pacientul care îl acuză că i-a distrus dantura.

Medicul stomatolog figurează de aproape 30 de ani în evidenţele Colegiului Medicilor Dentişti din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Anchete în cazul stomatologului acuzat de un pacient că este prea bolnav ca să profeseze