Antena Meniu Search
x

Video Andrew și Tristan Tate nu mai cer eliberarea la comun. Au vrut să fie judecați separat, iar primul dintre ei a dat greș

Andrew Tate rămâne arestat. Cei doi frații au schimbat strategia și își încercă norocul pe rând în fața judecătorilor. Mâine, Tristan Tate spera că va avea mai mult succes în fața magistraților cărora le cere eliberarea.

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 20:34

Vezi și

Frații Tate își schimbă strategia și încearcă să își obțină libertatea pe cont propriu. Andrew Tate a fost singur în fața instanței pentru a cere înlocuirea arestului preventiv cu control judiciar pe cauţiune.

Eugen Vidineac, avocatul lui Andrew Tate: "Fiecare inculpat are motivele lui, răspunderea penală este personală, nu colectivă. De asta cererile au fost făcute separat."

Reporter: "Care este starea de sănătate a lui Andrew Tate?"

Constantin Ioan Gliga, avocatul lui Andrew Tate: "Nu foarte bună. Oricum, nu chestiunea medicală este argumentul folosit în fața instanței."

Pe acelaşi subiect

Vineri, Andrew Tate a fost scos din Arestul Centrul şi dus la o clinică privată pentru o investigație medicală. Avocaţii lui spun însă că nu acesta este argumentul cu care încearcă să convingă instanța să dispună o măsură mai blândă.

Andrew Tate își menține imaginea din mediul online chiar și de după gratii

Cu toate astea, milionarul încearcă să îşi păstreze imaginea de invincibil pe reţelele de socilaizare. "Eu nu am cancer. Am doar o cicatrice pe plămânul meu de la o bătălie veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în interior, cât și în exterior." le-a transmis urmăritorilor pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fratele său, Tristan Tate, și fosta polițistă Luana Radu vor ajunge mâine în faţa judecătorilor, iar joi, Georgianei Naghel. Reprezentanții lor spun că ancheta stagnează de 2 luni, iar procurorii nu au adus motive în plus care să justifice cercetarea lor în arest.

Constantin Ioan Gliga, avocatul lui Andrew Tate: "Am avut suficientă răbdare ca acuzarea să vină cu elemente care să justifice privarea de liberate. Văzând că acuzarea nu face progrese în acest sens, am considerat că e momentul propice să formulăm o cerere de înlocuire cu controlul judiciar. Inculpatul poate aduce garanții suplimentare că nu se va sustrage anchetei penale."

Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol pe 30 decembrie 2022. Anchetatorii au pus sub sechestru averea lor impresionantă: 15 maşini de lux, case şi terenuri. De atunci, cei doi au încercat în mai multe rânduri să iasă din spatele gratiilor, însă magistraţii le-au respins toate cererile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Andrew și Tristan Tate nu mai cer eliberarea la comun. Au vrut să fie judecați separat, iar primul dintre ei a dat greș