Antena Meniu Search
x

Video Fraţii Tate vor să apeleze la politicienii români pentru a fi eliberaţi. "Dacă ne va ajuta, va fi răsplătit"

Fraţii Tate petrec încă o lună după gratii. Cei doi milionari au vrut să înduplece azi instanţa, dar fără succes. Magistraţii au decis că Andrew şi Tristan, trebuie să rămână în continuare în arestul Poliţiei Capitalei.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 28.02.2023, 12:01

Vezi și

La 9 dimineaţa, milionarii au ajuns din nou la Curtea de Apel. Legaţi cu cătuşele unul de celălalt, Andrew şi Tristan Tate au tăcut, deşi altădată nu ar fi ratat ocazia să transmită măcar un mesaj. În schimb, au vorbit avocaţii. "Nu a fost nicio intenţie de a lui Andrew de a pleca în mod fraudulos pe teritoriul Dubaiului. Îşi pregăteşte nişte analize pe o stare de sănătate şubredă", a declarat Eugen Vidineac, unul dintre avocaţii fraţilor Tate.

Fraţii Tate sunt deja la al treilea mandat de arestare preventivă în dosarul în care sunt acuzaţi de trafic de persoane

Unul dintre motivele pentru care încă sunt după gratii este pentru că există pericolul să plece din ţară, spun judecătorii. Şi din interceptările procurorilor reiese că Andrew Tate ar fi plănuit să plece în Dubai. Ar fi vrut şi cooptarea unor politicieni care să le ia apărarea. "Politicienii români, avem nevoie să vorbim cu ei şi ca ei să înţeleagă că ni se înscenează. Vorbeşte cu el şi cu oricine altcineva ca el, căruia nu îi place corupţia în România şi să înţeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit", se arată în stenograme.

"Nu încercau decât să găsească nişte explicaţii. Mesajul lor să ajungă la o persoană care să se facă o portavoce a nevinovăţiei lor", a declarat Ioan Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate. Milionarii au avut parte de susţinere, dar din partea cunoscuţilor. "Nu este prima dată când vin să-i susţin pe fraţii Tate! Îi cunosc personal şi sunt nişte oameni deosebiţi care ar trebui să fie eliberaţi!", spune o susţinătoare a acestora.

Fraţii Tate sunt deja la al treilea mandat de arestare preventivă în dosarul în care sunt acuzaţi de trafic de persoane. Arestul preventiv poate fi prelungit până la 6 luni. Dacă în cele 6 luni dosarul nu este trimis în judecată, atunci măsura poate fi revocată. Asta poate însemna că fraţii Tate pot şi lăsaţi în libertate. Deja numărăm jumătate din cele 6 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Fraţii Tate vor să apeleze la politicienii români pentru a fi eliberaţi. "Dacă ne va ajuta, va fi răsplătit"