Antena Meniu Search
x

Angajări în Poliţie 2021. MAI scoate la concurs sute de posturi cu încadrare din sursă externă. Care sunt condiţiile

Poliţia Română scoate la concurs 412 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac online, până în 24 septembrie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.09.2021, 09:58

Angajări în Poliţie 2021. MAI scoate la concurs sute de posturi cu încadrare din sursă externă. Care sunt condiţiile - Facebook / Politia Română

Ministerul de Interne face noi angajări în Poliţia Română.

Fiecare IPJ a afișat pe paginile de internet proprii, posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul înscrierilor. Astfel, cine dorește să ocupe unul dintre 412 de posturi de ajutor șef de post, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, va accesa pagina de internet a inspectoratului de poliție județean pe care și-l alege, și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail dedicată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Unde şi când se fac înscrierile

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, înscrierile se fac online, până în 24 septembrie, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

"Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs. Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.        

În perioada 11 - 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice", transmite Poliția Română.

Proba scrisă, de tip grilă, va avea loc în 23 octombrie. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Angajări în Poliţie 2021. MAI scoate la concurs sute de posturi cu încadrare din sursă externă. Care sunt condiţiile