Antena Meniu Search
x
LIVE

Angajata unei bănci din Mediaş, acuzată că a furat sume mari din conturile clienților, de ordinul zecilor de mii de euro

O femeie de 57 de ani din județul Sibiu a fost reținută sub acuzația de delapidare. Anchetatorii o acuză că a furat sume mari din conturile clienților, de ordinul zecilor de mii de euro.

De Redactia Observator la 02.02.2023, 12:10
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Sibiu au reținut miercuri o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal pentru delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.

Femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unități bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaș, ar fi retras în mod repetat și fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienți ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro.

Femeia urmează să fie prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Angajata unei bănci din Mediaş, acuzată că a furat sume mari din conturile clienților, de ordinul zecilor de mii de euro