Antena Meniu Search
x

Animalele au făcut spectacol, în acest weekend, la Iaşi. Unii copii au văzut, pentru prima dată, vaci sau oi, în realitate

Viața la țară s-a mutat la oraş. Zeci de câini de toate rasele s-au întrecut în frumusețe şi în acrobaţii la Iaşi, la Animal Fest. Iar joaca în fân, aproape de căluți, oi sau vaci, a fost o noutate pentru mulți dintre copiii care au mai văzut astfel de animale doar la televizor sau în fotografii. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.05.2023, 08:42

Vezi și

Așa a debutat Animal Fest, la Universitatea de Științe ale Vieții din Iaşi. Câinii din cadrul Poliţiei de Frontieră şi câinii polițiști de la Botoşani i-au bucurat şi pe cei mari, dar şi pe cei mici.

Participant: El este Rex, este un ciobănesc german de linie de lucru. Are doi ani si trei luni. Este un câine destul de docil, uşor de dresat, dar totuşi trebuie să te ocupi de el, să lucrezi zilnic.

Participant: Pe căţelul meu îl cheamă Sam, îl am de trei ani, iar concursurile astea mi se par o oportunitate foarte bună ca oamenii să cunoască alte feluri de câini.

Nu a lipsit nici concursul de frumusețe canină. Lady a câștigat premiul al treilea.

Participat: Am mai fost la concursuri. Mi se pare amuzant că poate un câine să participe şi vreau să o fac fericită şi pe ea într-un fel, că participă la concursuri.

Atracţii pentru cei mici la Animal Fest

Clara Mihociu, reporter Observator: Pentru copii şi în special pentru băieţi, tractorul a fost principala atracţie iar pentru cei şi mai mici, în acest weekend, parcul a fost înlocuit cu succes de câţiva baloţi de paie

Indiferent de vârstă, festivalul animalelor domestice a fost o bucurie pentru toţi.

Gerard Jităreanu, rector USV Iaşi: Este un eveniment pe care îl oferim comunităţii şi ne bucurăm că avem aşa mulţi vizitatori, de toate vârstele şi încercăm să transmitem dragostea faţă de tot ce este viu, fie că sunt animale, fie că sunt plante, mai ales la copii, în felul acesta vor fi mai apropiaţi de mediu.

Animal Fest s-a aflat, anul acesta, la cea de-a treia ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Animalele au făcut spectacol, în acest weekend, la Iaşi. Unii copii au văzut, pentru prima dată, vaci sau oi, în realitate