Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. 153 de pasageri, terifiaţi după ce avionul a lovit un stol de păsări. Aeronava Ryanair, plecată de pe Otopeni, ţinută în aer 90 de minute cu un motor defect

Panică în aer. 153 de pasageri ai unei curse Ryanair, Bucureşti-Paris, au trecut printr-o spaimă groaznică noaptea trecută. Abia decolaseră când echipajul a anunţat că unul dintre motoare s-a defectat şi aeronava trebuie să aterizeze de urgenţă. O oră şi jumătate s-a învârtit avionul pe cerul Capitalei. Mulţi pasageri au pierdut zborurile de legătură pe care le aveau.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 19:45

Avionul Boeing al celor de la Ryanair, cu 153 de pasageri la bord, patru însoţitori de zbor şi doi piloţi, a decolat de pe aeroportul Henri Coandă aproape de ora 22 cu destinaţia Paris. După nici cinci minute în aer, s-a instalat panica. Avionul ar fi lovit un stol de păsări, iar echipajul a anunţat o defecţiune la motoare. Urma o aterizare forţată. 

Agonia pasagerilor, deja înspăimântaţi, s-a prelungit

O oră şi jumătate au stat oamenii cu sufletul la gură până s-au văzut din nou pe pământ. Avionul s-a învârtit în jurul Capitalei ca să consume combustibil şi să aterizeze în siguranţă. La sol, mai multe echipaje de pompieri erau pregătite să ajute în caz de nevoie. 

Vezi și

"A fost haos foarte mare, ne-au speriat, oamenii din avion erau prea panicaţi pentru ceea ce am păţit", povesteşte un pasager.

Pe acelaşi subiect

Au fost pasageri care au ratat cursele de legatură. Cum birourile companiei din aeroport erau închise, n-a avut cine să le dea explicaţii şi îndrumări. 

"N-am pomenit, n am pomenit aşa ceva, să nu te uiţi la un pasager", spune un alt client. 

"Din jumătate în jumătate de oră ne tot spunea că acum, acum aterizăm...nimic nu s-a mai întâmplat. Fiica mea de la Paris mi-a cumpărat un bilet la 700 de euro, cu primul zbor", adaugă un alt pasager.

Mulţi dintre pasageri au fost cazați la hotel. Cei care trebuiau să ajungă urgent la Paris şi-au căutat pe cont propriu zboruri la alte companii aeriene. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. 153 de pasageri, terifiaţi după ce avionul a lovit un stol de păsări. Aeronava Ryanair, plecată de pe Otopeni, ţinută în aer 90 de minute cu un motor defect