Antena Meniu Search
x

Un șofer român a intrat într-un camion încărcat cu muniție al armatei germane, în apropierea orașului Beeskow. Doi militari au fost răniți

Incident grav în apropierea orașului german Beeskow. Un șofer român a intrat în coliziune cu un camion plin cu muniție al armatei germane, potrivit site-ului MAZ. În accident a mai fost implicat și un al treilea vehicul. Doi militar au fost răniți.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 10:46

Un șofer român a intrat într-un camion încărcat cu muniție al armatei germane, în apropierea orașului Beeskow. Doi militari au fost răniți
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un șofer român de camion, în vârstă de 53 de ani, a fost implicat într-un accident rutier cu un camion încărcat cu muniție al armatei germane. În incident a mai fost implicat și un alt vehicul militar. Autoritățile au delimitat o zonă de excludere de 100 de metri, iar circulația a fost blocată timp de aproape o oră jumate.  

Accidentul s-a petrecut, luni, pe autostrada B168 între Rietz-Neuendorf și Beeskow. Din motive încă necunoscute, românul a intrat în coliziune cu unul dintre camioanele armatei germane. Doi militari aflați la bord au fost răniți. Este vorba despre șoferul în vârstă de 41 de ani și un pasager în vârstă de 29 de ani din vehiculul Bundeswehr. Șoferul român care a provocat accidentul a scăpat nevătămat.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 12:20. Autostrada a trebuit să fie închisă temporar, pe ambele sensuri. Potrivit informațiilor MAZ, inițial s-a instituit o zonă de excludere de 100 de metri în jurul vehiculului militar din cauza încărcăturii periculoase.

"Camionul transporta muniție de manevră" și alte elemente folosite în antrenamente, a declarat un purtător de cuvânt al Bundeswehr (n.r. armatei). Încărcătura de muniție „nu prezenta niciun pericol major”, a declarat reprezentantul militar. După reluarea traficului, camionul avariat a fost transportat la o cazarmă din apropiere. Purtătorul de cuvânt al Bundeswehr a declarat că acesta va fi verificat acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un șofer român a intrat într-un camion încărcat cu muniție al armatei germane, în apropierea orașului Beeskow. Doi militari au fost răniți