Antena Meniu Search
x

Un moldovean de 60 de ani, șofer de camion în Italia, împușcat de un coleg invidios: "Nu e corect. Eu îl conduc pe cel mai vechi și mai urât"

Un șofer de camion din Moldova, în vârstă de 60 de ani, a fost împușcat de colegul de muncă, în Italia, din invidie. Bărbatul era supărat că moldoveanul a primit "cel mai frumos și mai nou camion".

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 19:34

Un moldovean de 60 de ani, șofer de camion în Italia, împușcat de un coleg invidios
Un moldovean de 60 de ani, șofer de camion în Italia, împușcat de un coleg invidios - Profimedia (poză ilustrativă)

Incidentul s-a produs vineri după-amiază la Brivio, în provincia Lecco. Italianul și-a împușcat colegul, un moldovean în vârstă de 60 de ani în umăr, din invidie. A recunoscut apoi totul în fața autorităților. Era supărat că firma la care lucrau împreună i-a dat șoferului moldovean un camion mult mai bun și mai nou, a spus el, potrivit La Repubblica

Și-a împușcat colegul din invidie

"I-au repartizat cel mai frumos și mai nou camion, care este cel mai recent adus, în timp ce pe mine m-au lăsat să-l conduc pe cel mai vechi”, le-a spus bărbatul polițiștilor.

Victima tocmai își încheiase programul și cobora din camion când colegul lui l-a împușcat. Bărbatul, speriat după ce și-a dat seama că a fost rănit, s-a urcat în mașină și a reușit să ajungă singur la spital, acolo unde le-a spus medicilor că a fost împușcat.

Polițiștii l-au prins ulterior pe vinovat. Italianul le-a spus acestora că a vrut doar să-l sperie. După atac, a demontat pistolul și a aruncat bucățile în mai multe locuri. 

„Este începător, nu e corect că i-au repartizat cel mai nou și mai frumos camion, în timp ce pe mine m-au lăsat să conduc pe cel mai vechi și mai urât”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un moldovean de 60 de ani, șofer de camion în Italia, împușcat de un coleg invidios: "Nu e corect. Eu îl conduc pe cel mai vechi și mai urât"