Antena Meniu Search
x

Animație Grafică: cum arată camera în care Alexandra a fost ținută captivă de Gheorghe Dincă

O animație grafică realizată de Observator arată camera în care criminalul din Caracal a ținut-o captivă pe Alexandra Măceșanu. Reconstituirea a fost făcută pe baza informațiilor furnizate de surse din anchetă. Alexandra a stat în acea încăpere 24 de ore.

de Redactia Observator

la 04.08.2019, 22:00

Alexandra Măceșanu a fost ținută captivă 26 de ore de Gheorghe Dincă Vezi și

O animație grafică realizată de Observator arată camera în care criminalul din Caracal a ținut-o captivă pe Alexandra Măceșanu. Reconstituirea a fost făcută pe baza informațiilor furnizate de surse din anchetă. Alexandra a stat în acea încăpere 26 de ore.

Surse din anchetă au descris în exclusivitate pentru Observator imaginea înfiorătoare a casei lui Gheorghe Dincă. Camera ororilor, în care Alexandra a fost ţinută captivă, este situată în spatele casei şi are dimensiunile de 2,7 metri, respectiv 4 metri. În încăpere, există un pat amplasat pe un schelet metalic sudat în fier beton.

Fata avea piciorul legat cu o curea de pat, dar a reuşit să ajungă la noptieră. Pe aceasta, a găsit telefonul de pe care a sunat la 112 şi cartea de vizită a unui inginer cadastrist, cu o adresă pe care le-a indicat-o poliţiştilor. Lângă un perete, sunt două reşouri improvizate şi un televizor. Camera are un singur bec şi o fereastră zidită.

Alexandra a reuşit să se uite printr-o fantă şi a dat mai multe detalii legate de curtea casei în care se afla. A văzut un brad, un nuc, o maşină-platformă încărcată cu fiare vechi şi un gard roşu.

Animație grafică: Marius Țurlea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Animație Grafică: cum arată camera în care Alexandra a fost ținută captivă de Gheorghe Dincă