Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Filmul incidentului grav din Teleorman în care un băiat, bucuros de o fază la fotbal, s-a urcat pe poartă şi s-a prăbuşit cu ea

O simplă partidă de fotbal cu prietenii s-a transformat într-o tragedie. Un băiat de 17 ani a ajuns în comă la spital, după ce, bucuros de o fază reuşită, s-a urcat pe poartă şi s-a prăbuşit cu tot cu ea. Incidentul scoate la iveală nereguli grave. Poarta de fotbal din fier nu era asigurată, iar un localnic sesizase în nenumărate rânduri că terenul e mai mult pericol-public, nu loc de joacă pentru copii. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 14.05.2023, 19:30

Vezi și

Băiatul a ieşit împreună cu mai mulţi prieteni să se joace pe terenul de fotbal sintetic. Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 18.30.

"S-a urcat sus pe ea şi, probabil, a căzut cu ea cu tot."

Cel mai probabil, spun martorii, bucuros de o pasă bună, băiatul s-a urcat pe poartă şi a căzut cu tot cu ea. Construcţia din fier, care nu era ancorată, s-a prăbuşit cu putere peste el şi l-a lovit grav în zona capului. 

"Era căzut sub...bara sub el. S-a urcat sus pe ea şi, probabil, a căzut cu ea cu tot.''

Pe acelaşi subiect

Adolescentul a ajuns la Spitalul din Alexandria, apoi a fost transferat în stare gravă la Bucureşti. Medicii se luptă să îi salveze viaţa. 

Florin Bica, purtător de cuvânt Bagdasar: Este în stare gravă, intubat, în comă. E prematur să se spună dacă are şanse sau nu are şanse. 

Martorii spun că poarta putea fi mutată cu usurinţă pentru că nu exista niciun sistem de securitate. 

Incidentul scoate la iveală nereguli grave

Terenul de sport se află în administraţia Primăriei Segarcea Vale. Un localnic a făcut nenumărate plângeri privind starea terenului.

Dan Tuinete, localnic: Am făcut sesizări inclusiv la ITM Teleorman. Nu am primit la zeci de petiţii pe care le-am trimis la adresa primarului. În toamnă, după 2-3 săptămâni, după ce s-a făcut recepţia, a căzut poarta de intrare în locaţie, în acel teren. 

Lucrările ar fi costat aproape 180 de mii de euro, bani din bugetul local. 

Ionuţ Prohasca, profesor de sport: Administratorul bazei are toate obligaţiile să asigure normele de protecţie a muncii şi, mai mult, să pună nişte reguli la intrarea în baza sportivă. 

Contactat de reporterii Observator, primarul nu a răspuns. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare coorporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Filmul incidentului grav din Teleorman în care un băiat, bucuros de o fază la fotbal, s-a urcat pe poartă şi s-a prăbuşit cu ea