Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ: Cinci oameni în stare gravă după o explozie la o rulotă fast food. O fetiţă de trei ani era la coadă, în braţele tatălui

O fetiţă de trei ani şi patru adulţi au ajuns în stare gravă, cu arsuri, la spital după ce o butelie a explodat într-o rulotă fast food din Maramureş. Trei dintre ei, printre care şi copila, erau clienţi şi aşteptau să ia comanda în momentul exploziei. Din cauza rănilor, fata de trei ani a fost dusă de urgenţă cu elicopterul SMURD la Sibiu. De acolo va ajunge cu o ambulanţă la Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 08:10

Vezi și

Explozia puternică urmată de incendiu a nimicit totul în cale. Într-o fracţiune de secundă, cinci oameni au fost răniţi. Copila de doar trei ani era în braţele tatălui. Aşteptau în faţa rulotei să primească comanda. La coadă, mai era un client. În interiorul fast food-ului, proprietarii - soţ şi soţie - lucrau de zor. Suflul deflagraţiei a distrus un autoturism parcat în apropiere. 

Cornel Băbuț, purtător de cuvânt ISU Maramureș: Au acţionat trei echipaje SMURD, un echipaj de stingere, respectiv două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 

Toţi cei cinci răniţi în explozia de la rulota fast food au ajuns iniţial la spitalul din Sighetu Marmaţiei

Din cauza rănilor grave, fetiţa a fost preluată de urgenţă de un elicopterul SMURD pentru transportul la Bucureşti, în timp ce tatăl ei, al doilea client şi proprietarii fast-food-ului au fost transportaţi la Baia Mare. 

Pe acelaşi subiect

Andreea Ştefan - purtător de cuvânt ISU Sibiu: ISU Sibiu a intervenit la Aeroportul Internaţional Sibiu pentru a prelua o pacientă de sex feminin, o minoră în vârstă de 3 ani. 

Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: Doi dintre ei. cu arsuri de 15%, vor urca pe secţia Chirurgie Plastică. Un pacient de 40 de ani cu 40% aproximativ arsuri faţă-mâini, care va merge pe secţia de Terapie Intensivă. Şi o pacientă de 26 de ani intubată, cu arsuri ale căilor respiratorii.

Tânăra de 26 de ani este chiar proprietara rulotei. Împreună cu soţul, deschiseseră o afacere promiţătoare în comună. 

Florea Poienar, primar Botiza: Rulota este nouă, este cumpărată cu acte pe fonduri, pe un start-up făcut pe Primărie. Au accesat acest start-up de 25.000 euro. Aveau autorizaţie doar pentru servire la pachet, aveau autorizaţie de la DSP, de la DSV. 

Poliţiştii au început cercetările pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ: Cinci oameni în stare gravă după o explozie la o rulotă fast food. O fetiţă de trei ani era la coadă, în braţele tatălui