Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul de la Fântâna Mioriţa: Un tânăr de 21 de ani a murit la câteva minute după impact

Grav accident rutier la intrarea în Capitală dinspre Ploieşti! Un şofer de 21 de ani a murit azi dimineaţă, după ce a fost izbit de o altă maşină în zona Fântânii Mioriţa. Autoturismul pe care îl conducea sä facut zob aruncat într-un copac. Conducătorul auto vinovat a scăpat fără rani. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 19:55

Vezi și

Era 5.20 dimineaţa, oră la care şoselele sunt aproape goale în Capitală şi se circulă cu viteză prin oraş. Un şofer de 70 de ani a ieşit de pe o stradă secundară, pe direcţia de mers către Casa Presei. În dreptul Fântânii Mioriţa a vrut să întoarcă în sensul giratoriu către Pasajul Băneasa dar nu s-a asigurat. 

O maşină condusă de un tânăr de 21 de ani nu l-a mai putut evita şi l-a acroşat. Impactul a fost atât de violent că maşina băiatului a fost aruncată la câţiva zeci de metri distanţă în spaţiul verde care desparte cele două sensuri de circulaţie. 

A întors fără să se asigure

Eduard Marin, reporter Observator: Tânărul se afla singur în maşină. Din cauza impactului, maşina a fost proiectată într-un copac, iar în ciuda eforturilor echipajelor medicale decesul acestuia a survenit la doar câteva minute de la primele îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

Martor: După cum arată...cred că a avut viteză.

Şoferul vinovat este din Buzău. Luase pe cineva de la aeroport, apoi a mers în vizită la sora lui şi se întorcea la el în oraş când a provocat accidentul. 

Poliţist: Conducătorul auto în vârstă de 70 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. 

Traficul în zonă a fost restricţionat timp de trei ore. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul de la Fântâna Mioriţa: Un tânăr de 21 de ani a murit la câteva minute după impact