Antena Meniu Search
x

"S-a pus în genunchi şi l-a luat în braţe". Copil de trei luni, spulberat pe trecerea de pietoni, sub privirile mamei. Italianca mergea să îl ia de la şcoală pe celălalt copil

Tragedie fără margini într-o familie din Italia. Copilul de doar trei luni a fost spulberat pe trecerea de pietoni, sub privirile îngrozite ale mamei, care îl plimba cu căruciorul, în drum spre şcoala fratelui mai mare.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 16:22

Tânăra din Italia mergea să îşi ia de la şcoală copilul mai mare
Tânăra din Italia mergea să îşi ia de la şcoală copilul mai mare - Shutterstock - foto ilustrativ

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 15:50, în localitatea Padova din Italia. Anas Zidane, un băieţel de doar trei luni era plimbat în cărcurior de mama lui, Fatima, în momentul în care un şofer de 46 de ani i-a lovit în plin, în dreptul trecerii de pietoni, scrie Corriere del Veneto.

Tânăra se pregătea să traverseze un drum aglomerat din apropierea unui sens giratoriu. O trecere de pietoni pe care Fatima o cunoştea foarte bine, deoarece era o rută pe care o frecventa destul de des, mai ales că zilnic trecea pe acolo pentru a-şi duce copilul mijlociu la şcoală.

Pe prima bandă s-a oprit un autoturism care a acordat prioritate, însă de pe banda alăturată a venit în viteză şoferul care avea să îi curme viaţa copilului de trei luni. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi au fost aruncaţi pe o distanţă de zece metri .

Viaţa copilului a fost curmată mult prea devreme

Pe acelaşi subiect

În ciuda rănilor severe pe care le-a suferit, primul gând al femeii s-a îndreaptat imediat către copilul ei Anas, potrivit unui martor: „S-a pus în genunchi și a luat copilul în brațe, m-am dus pe marginea drumului și am văzut că era vânătă. Mama a început să-i strige numele cu disperare, o doamnă s-a oprit și a încercat să-i facă un masaj cardiac până la sosirea ajutorului: am crezut că e mort, dar am auzit-o pe femeie țipând „Este în viață”, iar după ce l-am reînviat puțin, l-au dus imediat la spital în timp ce Fatima era dusă într-o altă ambulanță”, a povestit bărbatul.

Ajunsă la spital, tânăra de 34 de ani a fost imediat examinată, în timp ce Anas a fost dus la terapie intensivă pediatrică: cadrele medicale au încercat să-l resusciteze zeci de minute, dar pentru micuț nu a fost nimic de făcut și a fost declarat decedat la aproximativ două ore după accident.

Șoferul în vârstă de 47 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii cercetează acum cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "S-a pus în genunchi şi l-a luat în braţe". Copil de trei luni, spulberat pe trecerea de pietoni, sub privirile mamei. Italianca mergea să îl ia de la şcoală pe celălalt copil