Antena Meniu Search
x
LIVE

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Trei copilași au murit intoxicați cu fum, lângă mama lor. Urletele disperate ale femeii au dat alarma, dar pentru micuți a fost prea târziu

Poliţiştii de la Omoruri anchetează moartea a trei copii, de doi, trei şi şase ani din Bucureşti. Patul în care dormeau a ars mocnit până când n-au mai avut aer. Mama lor le-a spus anchetatorilor că s-a trezit prea târziu ca să îi salveze, dar poliţiştii verifică dacă femeia era acasă. Declaraţia ei are puncte neclare, aşa că pe dosar scrie ucidere din culpă. Cu puţin timp în urmă, la Poliţia Capitalei a ajuns şi tatăl copiilor, care era plecat la muncă în Germania. 

De Cristina Oprea la 31.01.2023, 19:32
Vezi și

Urletele mamei au trezit din somn vecinii de pe o stradă din cartierul Rahova când nici nu se luminase de ziuă.

Martor: Pe la 5 jumate m-am trezit că țipa cineva am ieșit și femeia era afară și striga copiii mei, copiii mei!

Au murit lângă mama lor

Vecinii au văzut trupurile celor trei copii întinse în curtea casei.  Femeia le-a povestit că s-a trezit brusc, într-o cameră în care nu mai respira - în jur era numai fum, iar patul în care dormeau cele două fete şi băiatul cel mare ardea. A sărit din fotoliul unde aţipise, a scos copiii din încăpere şi a sunat la 112. Până să vină pompierii, a stins singură flăcările. Paramedicii de la SMURD au resucitat copiii aproape o oră.

Pe acelaşi subiect

Daniel Vasile, ISU București: Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestora.

Unchiul femeii: Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd că e plină de tăciuni, funingine.

Copiii de 2, 3 şi 6 ani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, spun surse din anchetă. Unul dintre ei era deja fără viaţă când au ajuns paramedicii. Mama copiilor crede că unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă, ar fi aprins ceva din cameră, iar focul a mocnit până a aprins patul. Cei care îi cunosc pe părinţi nu înţeleg cum s-a putut întâmpla nenorocirea.

Vecini: Îngrijiți, o familie foarte liniștită.

- Se jucau prin curte pe acolo. Cu ea de mână îi vedeam pe aici.

Autopsia pe care o vor face mâine medicii legişti şi expertizele criminaliştilor trebuie să dea răspuns întrebărilor pe care le au anchetatorii. Dacă într-adevăr monoxidul de carbon i-a răpus pe copii, dacă erau supravegheaţi şi dacă puteau fi salvaţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Trei copilași au murit intoxicați cu fum, lângă mama lor. Urletele disperate ale femeii au dat alarma, dar pentru micuți a fost prea târziu